Personal

Verksamhetschef Dr. Lennart Sandberg

Läkarexamen Akademiska Sjukhuset Uppsala, legitimerad läkare 1989, specialist i ortopedisk kirurgi 1994, allmän kirurgi 1997 och barnkirurgi 1998. Var med och startade upp barn-ortopediverksamheten på Astrid Lindgren barnsjukhus. Lämnade slutenvården 2000 för att arbeta med enbart barn-ortopedi i öppenvård. Håller regelbundet vidareutbildningar för läkare, fysioterapeuter och sköterskor inom det barn-ortopediska området. Utbildad inom idrottsmedicin och hållit utbildningar på Riksidrottsförbundet. Är från och med 2014 ägare och verksamhetschef för BOC i Stockholm. Författare till boken Barnortopedi i öppenvård.

Biträdande verksamhetschef Dr. Michail Vergos

Specialist i ortopedi med flera års erfarenhet av barnortopedi. Tjänstgjort på Drottning Silvias Barn och Ungdoms sjukhus i Göteborg. Tidigare anställd på ortopedkliniken Mälarsjukhuset i Eskilstuna med ansvar för barnortopedin inom Sörmlands Landsting. 

 

Dr. Anna Telléus

Specialist i ortopedi sedan 2008. Tidigare verksam vid Ortopedkliniken Kalmar Länssjukhus och där delat ansvar för barnortopedin i länet. Därefter arbetat vid Astrid Lindgrens Barnsjukhus, Karolinska Universitetssjukhuset med barnortopedi. Har förutom barnortopedi ett intresse för idrottsortopedi och var i Kalmar lagläkare för den allsvenska fotbollsklubben Kalmar FF. Numer även förbundsläkare inom Svenska Fotbollsförbundet med ungdomslandslag på flick/damsidan. Dessutom är Anna SPUR inspektör, vilket betyder att hon är med och kontrollerar att kliniker ute i landet har en bra och adekvat ST-utbildning för ortopeder.

Dr. Linn Barnickel

Linn

Specialist i ortopedi sedan sommaren 2017 och har därefter även utbildat sig till barnortoped i Tyskland. Tidigare verksam på Södertälje sjukhus. Kommer senast från Schön Klinik Harlaching-sjukhuset i München där hon har arbetat som barnortoped. Har förutom barnortopedi ett stort idrottsintresse för snowboardåkning och andra vintersporter.

Dr. Carl Ronéus 

CarlST-läkare inom ortopedi. Tog läkarexamen från Karolinska Institutet 2015. Har arbetat 3 år i Östersund med primär inriktning inom trauma och fotkirurgi. Har även gått steg 1 och 2 inom idrottsmedicin.

 

Dr. Marie-Louise Molander

Specialist i barnkirurgi med lång och gedigen erfarenhet av barnfraktur uppföljningar. Tidigare verksam på S:t Görans barnkirurgiska klinik och Astrid Lindgrens Barnsjukhus akutsektion.

Sjukvårdsbiträde Abd

_Abd

Sjukvårdsbiträde Mathilda

_Matilda

Sjukvårdsbiträde Madicken

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close